zondag 29 november 2015

Nieuwsflits: Na 3 dagen lichaam gevonden in IJsselmeer.

Vanmiddag is na 3 dagen zoeken door politie en Kustwacht een lichaam gevonden in het IJsselmeer. Waarschijnlijk is het 1 van de opvarenden van het jacht dat gezonken is afgelopen vrijdag.

Klik hier voor het hele artikel.

zaterdag 28 november 2015

Nieuwsflits: update zoektocht Ijsselmeer

Vandaag is de zoektocht op het IJsselmeer naar het vermiste jacht voort gezet. Ondertussen is het jacht geborgen. Het lijkt of deze gezonken is na een aanvaring.
Er wordt vanuit gegaan dat de opvarenden zijn verdronken.

Zie voor het hele artikel hier.

Nieuwsflits: vandaag kans op zuidwesterstorm

Vandaag is er een grote kans op zuidwesterstorm. De piek ligt tussen 17 en 22 uur.
Voor watersporters uitdagend weer, maar ook zeker weer om extra maatregelen te nemen.

Zie hier voor het NOS bericht.

vrijdag 27 november 2015

Nieuwsflits: huurjacht vermist op Ijsselmeer.

De KNRM en rijkswaterstaat hebben vanavond gezocht naar een jacht dat mogelijk is gezonken op het IJsselmeer. Andere watersporters maakten melding  dat ze een boot zagen zinken en ze zouden een vrouw horen gillen. Op de radar is ook daadwerkelijk een schip verdwenen. Ondanks de zoektocht is er nog geen opvarende gevonden. De zoektocht is voor vandaag gestaakt. Wel is er een wrak gevonden welke is gemarkeerd met een boei. Morgen zal de zoektocht voort gezet worden. Voor het hele artikel, klik hier.

Eerder vandaag waren er al 12 opvarenden uit de Nieuwe Maas bij Rotterdam gered.

Nieuwsflits: bootje omgeslagen op Nieuwe Maas

Twaalf opvarenden van een bootje dat was omgeslagen zijn gered uit de Nieuwe Maas in Rotterdam. Enkele opvarenden zijn naar het ziekenhuis gebracht in verband met onderkoelingsverschijnselen. Voor het gehele artikel, klik hier.

zondag 1 november 2015

Nieuwsflits: Omstanders redden man uit auto

Omstanders hebben een man uit een auto gehaald welke na een stuurfout te water was geraakt. Een oplettende voorbijganger schakelde hulp in bij voorbijgangers en een bioscoop. Voor het hele artikel klik hier.